Колаж  Японците също скочиха на Русия. Японският парламент одобри в сряда

...
Колаж  Японците също скочиха на Русия. Японският парламент одобри в сряда
Коментари Харесай

Японският парламент отне търговския статут на Русия за най-облагодетелствана нация

Колаж  

Японците също скочиха на Русия. 

Японският парламент утвърди в сряда анулацията на предоставения на Русия статут " най-облагодетелствана нация " във връзка с търговията, следвайки последвайки редица други държавни, които вкараха сходно наказване против Москва поради съветската военна инвазия в Украйна.

С тази нова мярка Русия ще загуби преимущества като ниски цени и малко търговски бариери. В допълнение, решението на японския парламент включва и изменение на закона за валутата и търговията, с цел да се избегне потреблението на криптовалути като малка врата за заобикаляне на наложените на Москва стопански наказания.

Русия плаши със правосъдни каузи в опит да възвърне интернационалните си запаси Руската федерация счита, че " замразяването " на интернационалните й запаси е невиждано и ще оспори тези решения, заяви шефът н... Прочети повече Миналия месец Европейската комисия също се съгласи да отстрани статута на Русия на " най-облагодетелствана нация " в комерсиалните връзки, премахвайки значимите изгоди, които съветската страна имаше на пазарите в Европейския съюз. Преди месец (на 15-март) Европейски Съюз, дружно с други членове на Световната комерсиална организация (СТО), се споразумяха да преустановят третирането като най-облагодетелствана нация по отношение на съветските артикули и услуги на пазарите на Европейския съюз. Това беше направено след изказване на членовете на Г-7 от 11 март. Това ще прекрати забележителните изгоди за Русия като член на СТО.

Тези дейности против Русия пазят главните ползи на Европейски Съюз и неговите сътрудници в региона на сигурността предвид на непровокираната, предумишлена и неоправдана експанзия на Русия против Украйна, със съдействието на Беларус. Те са изцяло обосновани според наредбите на СТО, показаха тогава от Европейска комисия, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР